AlgemeenIncidenten

Zes Nederlanders gewond bij ongeluk in Rhede(D)

- advertentie -

Rhede (D) – Zes Nederlanders zijn gistermiddag gewond geraakt bij ongeval op de Emsstraße in Rhede, net over de grens bij Bellingwolde. “Een 35-jarige man uit Winschoten zag een 55-jarige man uit Nieuwe Pekela over het hoofd.” aldus de Polizei.

- advertentie -

Bij de daarop volgende aanrijding raakten de man uit Winschoten en drie inzittenden, waaronder twee kinderen, lichtgewond. Een 55-jarige vrouw, die eveneens in de auto uit Winschoten zat, raakte ernstig gewond.

De bestuurder uit Nieuwe Pekela bleef ongedeerd. Zijn vrouwelijke passagier liep lichte verwondingen op. De zwaar beschadigde auto’s zijn afgesleept.

Foto: Dennis Postma/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button