AlgemeenKort nieuwsSport

Districtskampioenschappen judo -12 en -18 jaar in Kollum

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen zaterdag 23 februari werden er in Kollum de Districtskampioenschappen judo -12 en -18 jaar gehouden. Dit toernooi laat zien wie de beste judoka’s van Noord Nederland zijn.Wanneer je bij de eerste 4 eindigt in de -18 jaar heb je tevens een ticket behaald voor het NK -18 op 9 maart in Den Haag Judoschool TRJ Oost-Groningen/Drenthe was met de wedstrijdjudoka’s vertegenwoordigd op dit zware toernooi.

- advertentie -

In het ochtendblok kwamen de meisjes -12 en -18 jaar de mat op. Helaas voor de dames heeft niemand zich in de -18 jaar geplaatst voor het NK. Linn Koster werd kampioen in de -12 jaar.

Daarna waren de jongens van de -12 en -18 jaar aan de beurt. Caylan Wering werd met overmacht 1e in zijn poule en mag naar het NK. Alexander Christov werd kampioen in de -12 en Marijn Willems ging met het brons naar huis.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button