Algemeen

RoggeveldFietsen Scheemda beste Tweewielerwinkel 2019 Noord-Nederland

- advertentie -

Scheemda/ Utrecht – Vrijdag 1 maart werd op de BikeMotion in Utrecht bekend gemaakt dat RoggeveldFietsen uit Scheemda door de vakjury tot de beste Tweewielerwinkel van Noord-Nederland is gekozen. Een verkiezing waar Johan en Petra Roggeveld trots op zijn!

- advertentie -

De verkiezing ‘Tweewielerwinkel van het jaar 2019’ werd voor de 22ste keer georganiseerd door het vakblad de Tweewieler in samenwerking met de ANWB en RAI. De vakjury (met vertegenwoordigers vanuit de ANWB, vakblad en RAI) koos uit 165 deelnemers eerst 25 bedrijven. Deze bedrijven werden bezocht door een mystery shopper en ook werden de cijfers en het internetgebruik doorgelicht.

Op vrijdagavond 1 maart werden de 4 regiowinnaars (waarvan Vlaanderen 1 regio) bekend gemaakt. RoggeveldFietsen kwam als winnaar van Noord Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland) uit de bus. Een grote eer en waardering voor het bedrijf uit Scheemda.

Lees ook:Roggeveld Fietsen genomineerd voor titel: ‘Tweewielerwinkel van het jaar 2019’
Het juryrapport was o.a. lovend over de uitstraling van de winkel, de service in deze regiowinkel en maatschappelijke bijdrage. Ook sprong zeker de unieke haal- en brengservice met de Fiat 500 in het oog.

Winnaar van geheel Nederland werd de collega regiowinnaar uit Midden-Nederland. De titel van Noord Nederland draagt RoggeveldFietsen met grote trots. Johan en Petra Roggeveld laten weten het een zeer grote eer te vinden om deze titel het komende jaar te mogen dragen; zeker als betrekkelijk kleine ondernemer in vergelijking met de collega regiowinnaars.

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button