AlgemeenOp stap

Formule 1 presentatoren Robert Doornbos en Rob Kamphues naar Winschoten

Winschoten-  Voor wie groot fan is van Formule 1 breken er weer spannende tijden aan. De raceauto’s zijn gepresenteerd, de tweede testweek zit erop en iedereen maakt zich klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

- advertentie - 

Wat is er nu leuker dan een kijkje te nemen achter de schermen in de wereld van de gierende banden en brullende motoren? Op 9 mei 2019 komen Robert Doornbos en Rob Kamphues je álles vertellen over deze bijzondere sport.

De mannen sleuren je mee in de wereld van Formule 1 en vertellen je alle ins and outs rondom de autosport. Ze racen deze avond door hun eigen ervaringen, sterke verhalen, leuke en grappige anekdotes en bekend F1 land. Robert Doornbos is voormalig Formule 1- en racecoureur. Na zijn carrière in de autosport ging hij aan de slag als ondernemer en analist. Hij is het vaste gezicht van de F1 uitzendingen van Ziggo Sport waar hij analyses geeft van de races van Max Verstappen. Cabaretier en presentator Rob Kamphues is bekend van verschillende televisieprogramma’s zoals ‘De Reünie’. Daarnaast racet hij zelf en presenteert hij verschillende F1 programma’s zoals Ziggo Sport.

De heren nemen je mee in de wereld van de formule 1. Wat gebeurt er met je brein als je met 300 kilometer per uur op een bocht afsjeest? Deze ervaringsdeskundigen kunnen het weten. Robert Doornbos en Rob Kamphues zijn op donderdag 9 mei om 20.15 uur te zien in Cultuurhuis De Klinker. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button