AlgemeenKort nieuwsOp stap

Lezing Erwin Zantinga op 8 maart in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Geboren en getogen Scheemter Erwin Zantinga maakt sinds zijn 22e avontuurlijke reizen in binnen- en buitenland. Zo is hij op een 3e hands fiets door Rusland heen gecrost, heeft hij 180 kilometer door Marokko gelopen en zijn laatste reis bracht hem naar het exotische Schiermonnikoog. Erwin gelooft namelijk dat het avontuur ook om de hoek te vinden is, bijvoorbeeld op de waddeneilanden.

- advertentie -

Op Vrijdag 8 maart geeft hij een lezing in Herberg De Esborg waar hij aan de hand van kleurrijke foto’s zijn spannende belevenissen deelt met het publiek. Dure Cubaanse sigaren roken met Russische maffia of bronstige edelherten in de Schotse heuvels, deze verhalen en meer passeren deze avond de revue en geven inspiratie om de tas te pakken en het onbekende op te zoeken! Tevens is deze avond ook het nieuwe boek van Erwin te koop over zijn laatste reis op een van onze eigen waddeneilanden.

Vrijdag 8 Maart
20:00 uur
Herberg “De Esborg”
Esborgstraat 16, Scheemda
Entree €5-
Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button