AlgemeenCultuur

Walk&Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden

- advertentie -

Winschoten – Bibliotheek Winschoten biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je helpen in je zoektocht naar een (andere) baan.

- advertentie -

Bij elke Walk&Talk bijeenkomst krijg je tips over een ander onderwerp zoals netwerken, hoe leest een HR medewerker je cv, open sollicitaties etc. Je krijgt praktische tips die samen met de ervaring van andere werkzoekenden antwoord geven op jouw vragen. Zo word je je eigen deskundige in jouw zoektocht naar werk.

Donderdag 21 maart  komt Tessa Scholte  van Custom Contact uitleg geven over professioneel klantcontact, zowel frontoffice als backoffice activiteiten.

Deelname aan Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button