Algemeen

Klooster Reizen neemt Internoord Reizen Groningen over

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 8 maart op internationale vrouwendag sloegen de Groningse ondernemers Gerda Klooster en Getie en Haskia Kramer de handen ineen. Klooster Reizen is daarmee 100% eigenaar geworden van Internoord Reizen Groningen.

- advertentie -

Het 61 jaar oude Internoord uit Groningen is naast vakantiereizen gespecialiseerd in zaken -en maatwerk reizen. Klooster Reizen (anno 1929) is groot geworden in de vakantiemarkt. Klooster Reizen heeft reisbureaus in Winschoten, Stadskanaal, Delfzijl, Haren en Hoogezand en daar wordt nu Internoord Reizen Groningen aan toegevoegd. Klooster Reizen gaat zich vanuit Groningen richten op het uitbreiden en voortzetten van Internoord Reizen Groningen, de naam blijft dan ook ongewijzigd.

De overname heeft geen gevolgen voor de 35 medewerkers van de beide bedrijven.
Gerda Klooster: “Met de overname van Internoord Reizen Groningen beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in ons familiebedrijf. Gezamenlijk hebben we een historie van 150 jaar in de retail en business markt.”

Haskia Kramer: “Met de overname door Klooster Reizen weten we zeker dat het merk Internoord Reizen Groningen een nieuwe toekomst tegemoet gaat. Getie Kramer blijft voorlopig nog verbonden om de financiële- en backoffice geruisloos samen te voegen met Klooster Reizen en zelf blijf ik het gezicht van Internoord Reizen Groningen en ben ik als extern adviseur verbonden aan de directie van Klooster Reizen. Samen met Gerda Klooster gaan we aan de slag om elkaar te versterken en te laten groeien”

De nieuwe generatie Leonie Wünker staat klaar om haar plek te vinden in het familiebedrijf. Leonie Wünker: “Ik ben buitengewoon trots om als nieuwe generatie de kans te krijgen mezelf te gaan ontwikkelen in het familiebedrijf Klooster Reizen. Naast mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen zal ik vanuit Internoord Reizen Groningen met Haskia Kramer kijken hoe we de reisbureaus samen verder kunnen uitbouwen. Ik heb ontzettend veel zin om met elkaar aan de slag te gaan’

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button