AlgemeenSport

Judo Top prestatie voor Caylan Wering op NK-18 jaar in Den Haag

- advertentie -

Winschoten/ Den Haag – Zaterdag 9 maart werd het Nederlands Kampioenschap Judo tot 18 jaar gehouden in het sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Hier wist de 14 jarige Caylan Wering knap het brons binnen te slepen.

- advertentie -

In de eerste ronde wist Caylan knap te winnen van een bekende judoka uit Noord-Holland, vervolgens werd er gewonnen van de Zuid Hollandse kampioen. De halve finale domineerde Caylan na op voorsprong te hebben gestaan en na een miraculeuze ontsnapping uit een houdgreep ging de winst na een Zeeuwse judoka. Caylan moest zich vervolgens opladen om voor het brons te strijden. Deze partij werd binnen 10 seconden gewonnen van de kampioen uit midden Nederland. Deze prestatie is heel knap omdat Caylan nog maar net met deze nieuwe leeftijdscategorie meedoet.

Caylan zijn teamgenoten van Judoschool Tan-Ren-Jutsu reisden naar het Duitse Ritterhude. Ook hier ging het bijzonder goed met deelnemers uit heel Duitsland en Nederland. Goud was er voor Jens Jagt, Alexander Christov, Mike Oost en Luna Arends. Zilver was er voor Cindy Oost en Rick Brust. Het brons ging naar Esmee Vos, Reshum Sagel en Kaloyan Christov.

Voor informatie waar judoschool Tan-Ren-Jutsu, bij u in de buurt is en foto’s, kijkt u op www.judotanrenjutsu.nl

Foto’s: Ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button