Algemeen

Saneringswerkzaamheden op het Zuiderveen zorgen voor files

- advertentie -

Winschoten/ Oude Pekela – Vandaag is een aannemer begonnen met het saneren van de grond waar het oude tankstation van Tamiol heeft gestaan aan het Zuiderveen, de weg van Oude Pekela naar Winschoten. Tegenwoordig zit hier een autobedrijf gevestigd.

- advertentie -

Door de werkzaamheden is een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Omdat het een drukke weg is, wordt het verkeer door middel van een tijdelijke stoplicht geregeld, dit zorgt af en toe voor een file.

Niet in de file staan? Dan kan je omrijden via de Turfweg en Winschoterweg.

Faillissement
In mei 2006 is Tankstation Tamoil Zuiderveen te Winschoten door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard.

Foto’s: PekelaNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button