AlgemeenSport

Uitbreiding aanbod bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten/ Finsterwolde – Einde van de vakantieperiode betekent starten met nieuwe activiteiten bij Sportcentrum Nico Jager. Het aanbod groepslessen is uitgebreid met onder andere meer ZUMBA, powerpilates, extra streetdance en aanpassingen in de groepstrainingen fitness zowel in Winschoten als in de vestiging in Finsterwolde.

- advertentie -

De duur van de spinninglessen is verlengd én er zijn een paar intensieve workouts toegevoegd: Go hard or go home en Racing time.

In de fitnesszaal is een super sprinttrack gelegd, waar met allerlei losse materialen
gericht aan opbouw van kracht, snelheid en spieropbouw kan worden gewerkt. Met deze uitbreidingen kunnen sporters nog meer variatie en FUN in hun trainingen aanbrengen: het sportcentrum heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Of het nu gaat om serieuze conditietraining, het aanleren van een ander leefstijl, afvallen, of met elkaar trainen vanwege de sfeer en het plezier… het kan allemaal.

Teamleden
De teamleden van Nico Jager staan klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren wanneer het even tegen zit! Daarnaast zijn in het pand van Sportcentrum Nico Jager personal trainers, diëtist, masseur, fysiotherapeut, logopedist, nagelstylist, Tai Chi Winschoten en Budocentrum Chikara gevestigd. Gezamenlijk vormen zij het Lifestylecentrum van de regio dat klanten van A tot Z kan bedienen. “De klant zit met een probleem en wij lossen het op, alle specialisten onder één dak, wel zo gemakkelijk” aldus eigenaar Alkie Weerts.

Peersoonlijk FITplan
Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het
ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Beginsituatie, trainingsdoelen,
trainingsschema’s, voortgang, afspraken, metingen, enzovoort: alles overzichtelijk bij
elkaar. Er is, naast de reguliere begeleiding, regelmatig contact tussen sporter en
instructeur.

Kom langs
Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten en
overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme van Team Nico Jager. Een proefles is altijd gratis! September = actiemaand. Meer info en voorwaarden op www.nicojager.nl en Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button