AlgemeenGemeente

Gemeente Oldambt deelt gelukskoekjes uit op scholen

- advertentie -

Winschoten – Medewerkers van de gemeente Oldambt hebben donderdag gelukskoekjes uitgedeeld op scholen. Dit in het kader van Dag van de Leerplicht.

- advertentie -

“Onze collega’s van team Leerlingzaken hebben daarom gelukskoekjes uitgedeeld in de examenklassen van het Ubbo Emmius Winschoten en het Dollard College. Ook hebben ze een bezoek gebracht aan de leerlingen die dit jaar hun laatste jaar doorbrengen op De Flint en De Meentschool.” aldus de gemeente.

In Nederland is het recht op onderwijs goed geregeld, maar er zijn nog steeds jongeren die zonder diploma of startkwalificatie van school gaan. “Door tijdens de Dag van de Leerplicht meer bewustzijn te creëren en jongeren te stimuleren om door te zetten, willen wij schooluitval terugdringen.” schrijft de gemeente.

Foto: Gemeente Oldambt (Facebook)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button