AlgemeenSport

Handbalvereniging Blue Stars uit Winschoten kampioen

- advertentie -
Winschoten – Na een spannende thuiswedstrijd in de sporthal in Winschoten hebben de meiden van handbalvereniging Blue Stars het kampioenschap behaald. Ze wonnen onder toeziend oog van trotse vaders, moeders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden met 29-7 van tegenstander Cometas. De meiden van de D junioren werden aangemoedigd met spandoeken, trommels en toeters.
Het team, dat onder leiding staat van coach Chantal de Lange en trainsters Henriette Klok en Sandra Eerens beleefde een prima seizoen. De eerste twee wedstrijden werden weliswaar verloren maar omdat de meiden veel plezier hebben in deze flitsende sport gingen ze steeds beter samenspelen. Er was gaandeweg progressie in het team te zien.
Handballen is wel besteed aan vereniging Blue Stars, waar enkele jaren terug nog een noodoproep werd gedaan aan de jeugd van Winschoten en omstreken heeft er dit seizoen voor gezorgd dat er sinds lange tijd weer competitie kon worden gespeeld in de E, D en C junioren.
Tevens blijkt er best wat handbaltalent te zijn onder de meiden van Blue Stars. Enkele meiden spelen nu al een paar jaar samen en dit jaar zijn er weer wat nieuwe leden bijgekomen wat voor een zeer sterk D team heeft gezorgd. Vele partijen werden ruim gewonnen en 2 keer van de directe concurrent Exito D1 uit Sleen, ware krakers waarbij de ouders, opa’s en oma’s zich al nagelbijtend op de tribune bevonden.
Blue Stars D1 van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!!
Ingezonden

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button