Algemeen

Hulporganisaties uit Oldambt delen flyers uit tijdens De Week van het Geld

- advertentie -

Winschoten – Kinderen die willen sporten of een dure schoolreis naar het buitenland?Er zijn regelingen voor kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen, waardoor kinderen toch mee kunnen doen! Boodschappen doen of de rekeningen betalen? Soms zit het tegen en ben je het overzicht verloren.

- advertentie -

Verschillende organisaties uit de gemeente Oldambt kunnen u er bij helpen, om meer overzicht te krijgen en u op het goede spoor te zetten.

In het kader van De Week van het Geld heeft Sociaal Werk Oldambt andere hulporganisaties uit de gemeente Oldambt benaderd, om gezamenlijk te gaan flyeren op zaterdag 30 maart. Dit vindt plaats in Winschoten in de Langestraat ter hoogte van de Hema tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

De flyer bevat  informatie over wat deze organisaties zoal doen en met name over hoe ze bereikbaar zijn. Ook zullen medewerkers van Sociaal Werk Oldambt dezelfde flyers uitdelen bij de voedselbank aan alle bezoekers. De medewerkers van SWO zijn herkenbaar aan hun donkergrijze jas met het logo en opdruk van Sociaal Werk Oldambt.

Dus heeft u hulp nodig en komt u er zelf niet meer uit, kom dan langs op bovengenoemde datum. Naast het ontvangen van een flyer kunt u de medewerkers ook aanspreken met uw hulpvraag. Er wordt dan eventueel een vervolgafspraak met u gemaakt. Dus schroom niet en neem bij een hulpvraag  vrijblijvend contact op met de organisaties die op de flyer staan.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button