AlgemeenOp stap

Start wervingscampagne nieuwe vrijwilligers Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 21 maart 2019 startte Sociaal Werk Oldambt haar wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers in de gemeente Oldambt. Met de ludieke kreet ‘de lente in de bol’ riep Sociaal Werk Oldambt de inwoners van Oldambt op om de lente goed te beginnen door zich in te gaan zetten als vrijwilliger. En daarmee kleur aan te brengen in Oldambt en in het leven van een ander. Daarnaast presenteerde Sociaal Werk Oldambt haar nieuwe vacaturebank op www.vrijwilligersgroningen.nl.

- advertentie -

Aftrap op het gemeentehuis
Om 15.30 uur vond de aftrap van de wervingscampagne plaats op het gemeentehuis in Winschoten. Nathanja Mulder, coördinator vrijwilligersvacaturebank Oldambt, overhandigde tulpen en een wervingsflyer aan wethouder Laura Broekhuizen. Daarna ging het promotieteam van Sociaal Werk Oldambt, bestaande uit de directeur, leidinggevenden en medewerkers, de straat op om de wervingsflyers uit te delen aan inwoners.

(Lees verder onder de foto)

Provinciale vrijwilligersvacaturebank
De vrijwilligersvacaturebank Oldambt van Sociaal Werk Oldambt brengt al jaren vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk in de gemeente Oldambt bij elkaar. Sinds kort is de vrijwilligersvacaturebank Oldambt aangesloten bij de provinciale vrijwilligersvacaturebank van VrijwilligersGroningen: een vrijwilligers vacaturebank waarop vacatures uit de hele provincie Groningen te vinden zijn.

Het grote voordeel is dat geïnteresseerden – in tegenstelling tot de oude vacaturebank – nu rechtstreeks contact op kunnen nemen met organisaties en verenigingen die vacatures geplaatst hebben. Hiermee hoopt Sociaal Werk Oldambt de drempel tussen vraag en aanbod te verlagen.

Persoonlijk advies
Naast het bij elkaar brengen van vraag en aanbod kunnen inwoners ook bij de adviseurs van de vrijwilligersvacaturebank terecht voor persoonlijk advies. Wilt u zich inzetten als vrijwilliger, maar is er op dit moment geen geschikte vacature? Ook dan kunt u een afspraak maken om in gesprek te gaan met één van onze adviseurs.

Meer informatie?
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Oldambt of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via (0597) 421 833 of rijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button