AlgemeenOpinie en verhaal

Gezondheidsblog: Nieuw, even voorstellen..

- advertentie -

Ja dat is net even anders dan een nieuwsbericht! Vanaf vandaag komt er op OldambtNu.nl elke 2 weken een leuke blog over sport & voeding. Geschreven door? Tada! Ik, natuurlijk is het dan wel leuk om even te weten wie er achter deze verhalen schuil gaat.

- advertentie -

Mijn naam is Nicol van ’t Hof, geboren en getogen in het mooie Oldambt (Winschoten). In 1995 begroette ik het St. Lucas Ziekenhuis te Winschoten, dat inmiddels is gefuseerd, en dat brengt mij op een leeftijd van 23 jaar. In het dagelijkse leven ben ik een online marketing specialist bij een makelaarskantoor in Veendam. Dit betekent dat ik zorg voor de online aanwezigheid van het bedrijf, denk hierbij aan online advertenties op Facebook en in het Google netwerk.

In mijn vrije tijd ben ik bijna elke dag te vinden in de crossfitbox. Ja, ik doe aan crossfit! Ohja, hardlopen is ook wel mijn ding en daarom doe ik ook regelmatig mee aan obstacle- en mudruns. Daarnaast vind ik schrijven erg leuk en ben ik afgelopen december een blog begonnen op het gebied van sport en voeding. Waarom? Omdat ik als beginnende crossfitter met erg veel vragen zat over sport en voeding die eigenlijk onbeantwoord bleven. En alle blogs die ik tot dusver las, waren ervaren sporters die de basiskennis zelf al hebben en er dus niet meer over schrijven.

Mijn blog (fitlovefood.nl) schrijf ik dus als eigen motivatie en voor jou als beginnende sporter om je op weg te helpen met de juiste manier van trainen en eten. Daarnaast help ik fabeltjes de wereld uit en probeer ik een poging te doen om je iets te leren en zeker te motiveren! Mocht je nu denken, wat veel blablabla… Ja typisch een gevalletje Nicol…. Mijn blogs worden meestal iets langer dan gepland. Alhoewel, je zit nu waarschijnlijk met een bakje pleur achter je laptop, telefoon, je bent aan het reizen of verveelt je. Dus wat maakt het uit? Je hebt de tijd!

Bedankt alvast dat je het zo lang hebt volgehouden! Volgende week woensdag gaan we het hebben over de invloed van social media op je levensstijl… Verandert het iets? En word je onbewust beïnvloed? Daarna volgt om de week een nieuwe blog. Lets go!

Door: Nicol van ’t Hof

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button