AlgemeenOp stap

Oldtimers trotseren het Grunnegerlaand

- advertentie -

Winschoten – Tientallen oldtimers trekken op zaterdag 25 mei door Oost-Groningen. Zij doen mee aan de tweede editie van de Grunnegerlaand Classic Rally, die wordt georganiseerd door de Heerenzitting Winschoten. De opbrengst van de rally gaat naar een plaatselijk goed doel.

- advertentie -

Aan de Rally doen tientallen auto’s van 25 jaar en ouder mee. Ook cabrio’s en bijzondere auto’s zijn welkom. De rally wordt uitgezet door een professioneel bedrijf. De auto’s rijden een route van ongeveer 180 kilometer door het Grunnegerlaand over een vooraf niet bekend parcours.

Goede doelen
Deelnemers betalen 175 euro voor hun deelname. Daarnaast heeft de organisatie diverse sponsors bereid gevonden een bijdrage te leveren aan de Rally.

Publiek
De eerste auto start om 09.31 uur op het Marktplein in hartje Winschoten waar de burgemeester het startschot zal geven. Wie de deelnemende auto’s wil bekijken kan op 25 mei aanstaande vanaf 9.00 uur terecht op het Marktplein te Winschoten. De finish is om 16.30 uur gepland bij Gasterij Smits in Midwolda. En ook daar is voor het publiek gelegenheid om de auto’s te bewonderen.

Zelf meerijden
Op dit moment is het nog mogelijk deel te nemen aan de rally. Schrijf je in via de site www.grunnegerlaandclassicrally.nl. Let op vol=vol!

Foto: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button