AlgemeenKort nieuwsOp stap

De Smaak van Groningen kookt in Beerta op vrijdag 12 april

- advertentie -

Beerta – Vanaf 2006 kookt de Smaak van Groningen met heel veel plezier op diverse locaties in de provincie Groningen.

- advertentie -

Vanaf het begin is het de bedoeling te koken met producten uit de streek. Zowel door mensen uit de omgeving die op authentieke manier de Groningse gerechten kunnen koken als door buitenlandse mensen die op hun eigen wijze, historie en kookgebruiken met onze producten de mooiste en heerlijkste gerechten op tafel weten te zetten.

Steeds weer doen we opnieuw bijzondere ervaringen op. Of, zoals een van de vrijwilligers schrijft: “Dankzij de Smaak van Groningen maakte ik kennis met mensen die ik anders niet had leren kennen. Door met hen het eten voor te bereiden en met hen te eten ontstonden er persoonlijke gesprekken met veel humor en af en toe een traan. Samen een lekkere maaltijd eten met de bereiding vanuit een cultuur die de onze niet is, dat is een feest. De mensen en het eten……. het is iedere keer een verrassing”.

Laat u verrassen en ga het avontuur aan met de Smaak van Groningen.

De Smaak van Groningen kookt op vrijdag 12 april in Klein Voorhout Rozenstraat 2 in Beerta,(in de voormalige Raadzaal van de gemeente Reiderland) Deze keer wordt er gekookt door Syrische koks. We maken er een mooie avond van op deze bijzondere plek. Bij succes wordt er op deze locatie vaker gekookt door De Smaak van Groningen.

We gaan om 18.30 uur aan tafel Kosten: € 20,00 excl. drankjes Reserveren is gewenst: t 06-29604207 e: deraad@dds.nl. Graag met contant geld betalen. Er kan niet worden gepind. Meer kookdata vindt u op onze website: www.desmaakvangroningen.info

- advertentie -

Ingezonden
Foto: Pixabay

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button