Algemeen

1 April: Dit zijn de ‘grappen’ in het Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Ja, 1 april… sommige mensen ontwijken liever deze dag, voor de anderen een dag van het jaar! Dit waren de grappen in Oldambt:

- advertentie -

Ubbo Emmius Winschoten

Muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda
Ben jij op zoek naar officiële Prins Hendrik merchandise? Met alle officiële Prins Hendrik merchandise, zoals de Prins Hendrik bontsjako, officiële onderzetters en leuke sleutelhangers voor de kids! Maar ook de enige plek waar je originele Prins Hendrik producten, zoals de paraplu en het douchegordijn kunt bestellen.

Mambo Beachclub
GEEN DJ MEER! Jukebox 2.0!

OBS Beukenlaan
OBS Beukenlaan in Winschoten riep ouders/ verzorgers op om hun kinderen in sportkleding naar school te komen. Dit wegens een  pilotproject. “Wij vinden het als school heel belangrijk dat onze leerlingen voldoende bewegen en fit zijn” aldus de school in hun email. “We starten direct op 08.30 uur”.

St. Vitusschool
“Helaas is er iets mis gegaan met de bestelling en zijn er morgen nog maar 2 rollen toiletpapier op school aanwezig. Wanneer alle kinderen morgen zelf hun wc papier meenemen, zijn we voor morgen geholpen. Aan het eind van de middag komt de spoedlevering binnen. Alvast heel hartelijk dank.” deze e-mail kregen de ouder(s)/ verzorger(s) op 31 maart. 

Heb je ook een 1 aprilgrap gezien? Meld het aan de redactie, via redactie@oldambtnu.nl of via een Facebookbericht!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button