Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsOp stap

Rommelmarkt Oostwold op 13 april

- advertentie -

Oostwold – De Protestantse Gemeente Nieuwolda-Oostwold-Reiderland organiseert zaterdag 13 april van 9.00-13.00 uur weer een rommelmarkt bij ‘Ons Gebouw’ (Goldhoorn 6, Oostwold). Zoals altijd zullen er veel leuke spulletjes verkocht worden en zijn er weer mooie geraniums en planten te koop!

- advertentie -

Ook kunnen er leuke prijzen gewonnen worden met de verloting en het sjoelen. Natuurlijk wordt deze dag de inwendige mens niet vergeten: naast cake, taart, soep en poffertjes kunnen er heerlijke, vers gebakken oliebollen gekocht worden! De opbrengst van deze markt is is voor de helft bestemd voor het onderhoud van onze gebouwen en de andere helft is bestemd voor Kerk in Actie – Noodhulp slachtoffers cycloon Idai.

In maart trok de cycloon Idai over Mozambique, Malawi en Zimbabwe en zorgde daar voor een enorme ravage. Kerk in Actie werkt samen met lokale kerken en organisaties en helpt de bevolking onder meer door het uitdelen van voedselpakketten, dekens en nieuw zaaigoed. Zie voor meer informatie: www.pg-nieuwolda-oostwold

Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button