AlgemeenGemeente

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema reageert op bedreiging ondernemer

- advertentie -

Westerlee – “Weer een bedreiging van een betrokkene bij de voorbereiding van een windmolenpark. Allereerst; ik vind het echt ongelooflijk dat dit gebeurt. Dat heb ik vanmiddag ook laten weten aan de ondernemer uit onze gemeente die nu persoonlijk geraakt is. En niet alleen hij, maar ook velen in zijn omgeving en daarbuiten.

- advertentie -

De politie werkt met een groot team aan een onderzoek naar de dreigementen die in mijn ogen onaanvaardbaar zijn. En terecht, want dit is niet de manier waarop we met elkaar omgaan. Gelukkig tonen de meeste mensen hun ongenoegen op een andere manier,” aldus Cora-Yfke Sikkema.

Lees ook: Tweede slachtoffer dreigbrieven is Dieterman in Westerlee

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button