AlgemeenCultuurKort nieuws

“De Harmonie” geeft muzikaal voorjaarsconcert

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond heeft “De Harmonie” een concert gegeven met als klinkendenaam “Voices of Youth”. Een concert die in het teken stond van onze jeugdige muzikanten.

- advertentie -

Op dit moment hebben we een jeugdorkest van 10 leden dat onder leiding van Geertje Nobbe iedere woensdagavond repeteert. Het jeugdorkest heeft deze avond hun première gehouden. Onder grote belangstelling van familie en vrienden werden er mooie nummers ten gehore gebracht met als hoogtepunt Boomwhackers Fiesta, dat samen met het orkest werd gespeeld. Hun beloning was dan ook een groots applaus!

Een deel van de jeugdgroep speelt ook mee in het groot orkest welke onder leiding staat van Gosse Reijenga. Marsmuziek, musicalsongs en swingende nummers. Het publiek heeft, in een “lente-achtige” Vennekerk, genoten van de muziekstukken van zowel de jeugd als van de volwassen muzikanten.

Foto’s: Fenna Hut

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button