Algemeen

Studenten Noorderpoort verzorgen beautymiddag in ’t Vondelhuys en Tjamme

- advertentie -

Beerta/ Winschoten – 1e Jaars studenten van de combi-opleiding Verzorgende IG / Begeleider Maatschappelijke Zorg van Noorderpoort Campus Winschoten verzorgden bij het verpleegcentrum de Tjamme in Beerta en het verpleegcentrum ‘t Vondelhuys in Winschoten 2 beautymiddagen.

- advertentie -

De studenten hebben op school, tijdens de lessen, een activiteitenplan gemaakt wat ze met de bewoners van de instellingen allemaal gaan doen.

De bewoners vonden de eerste middag zeer geslaagd en erg gezellig. Samen werd er thee/koffie gedronken, werden de nagels verzorgt en gelakt, vonden er leuke gesprekken tussen bewoners en studenten plaats en werd er een heerlijke handmassage gegeven.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button