Algemeen

Bevrijdingsfeest voor senioren in het voormalige St. Lucasziekenhuis

- advertentie -

Winschoten – Op woensdagmiddag 24 april organiseren Stichting Bevrijdingsfestival en Sociaal Werk Oldambt een bevrijdingsfeest voor senioren in de ontvangsthal van het voormalige St. Lucasziekenhuis te Winschoten. Op 5 mei wordt er een groot bevrijdingsfestival georganiseerd in Winschoten.

- advertentie -

Voor de senioren wordt er daarom speciaal een middag op een ander tijdstip en andere locatie georganiseerd.

Het Cultuur Historisch Centrum en Stichting Oud Winschoten, die in het voormalig ziekenhuis gehuisvest zijn, werken mee aan deze middag. Daarom wordt het feest  georganiseerd in de ontvangsthal. Het belooft een mooie middag te worden met een zeer leuk programma.

Naast de bovengenoemde organisaties wordt er ook belangeloos meegewerkt door het Oorlogsmuseum uit Midwolda .Er zal die middag dus veel te zien zijn met betrekking tot de oorlog en de bevrijding, zoals materialen en foto’s.

Verder is er entertainment die middag, bestaande uit verschillende optredens van: Berny, Betsie en Rob (liedjes uit de oude doos, bekende meezingers),

Bianca Holst (stadsdichter) met een gedicht.

Verhaal door een nazaat van Levi (uit Nieuwolda)

Berny,  Betsie en Rob zingen gedichten van Derk Sibolt Hovinga uit Oostwold

Erik Hulsegge leest zijn column(s) voor

Piet Bos leest een eigen gemaakt verhaal voor van vroeger

Berny, Betsie en Rob (liedjes uit de oude doos, bekende meezingers)

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 16.00 uur. De toegang is gratis inclusief thee / koffie met koek.  Wel van te voren aanmelden i.v.m. catering en aantal stoelen etc.

Aanmelden kan bij Myrthe van de Ploeg  m.vanderploeg@sociaalwerkoldamt.nl  of Piet Bos p.bos@sociaalwerkoldambt.nl  beiden zijn ook telefonisch bereikbaar onder nummer 0597-421833.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button