AlgemeenKort nieuws

Robintimo Radio zoekt aanstormende artiest

- advertentie -

Scheemda – Op 27 en 28 april aanstaande houd DJ Robintimo een marathon uitzending op onze gloednieuwe website van Robintimo Radio, ben jij een aanstormende artiest en heb je een leuke jingle en/of album gemaakt? Kom dan langs in de studio om hierover te kletsen, en wie weet sta je straks wel live te zingen bij ons.

- advertentie -

Deze marathon staat in het teken van de Motormiddag voor kinderen met een beperking en die langdurig ziek zijn die op zaterdag 14 september in Scheemda op onze welbekende plaats achter onze sponsor Jumbo Scheemda.

Wil je langs komen bij de uitzending stuur dan een mailtje naar radio@robintimo.nl en we zien elkaar tijdens de marathon?

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button