AlgemeenSport

BATO JO-7 in het nieuw gestoken door Kinderopvang Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De jeugd van BATO JO-7 hebben nieuwe trainingspakken ontvangen. De trainingspakken zijn mede mogelijk gemaakt door kinderopvang Winschoten of beter bekend als KiWi. Als vereniging is BATO zeer content over de samenwerking met KiWi. Beide partijen kunnen op vele fronten wat voor elkaar betekenen.

- advertentie -

Zo maakt KiWi gebruik van de sportvelden van BATO zodat de kinderen tijdens de buitenschoolse opvang kunnen sporten. De busjes van KiWi worden ingezet voor het vervoer van de G-elftallen van BATO. De kinderen hebben op een trainingsavond een leuke fotoshoot gehad met fotograaf Wilco de Haan tevens een medewerker van KiWi. Op naar nog vele mooie jaren samen.

Foto: Wilco de Haan

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button