AlgemeenSportVideo

Fotoserie: Kirsten Wild wint slotrit Healthy Ageing Tour, eindzege Lisa Klein

- advertentie -

Midwolda – Wielrenster Lisa Klein uit Almelo heeft de Healthy Ageing Tour gewonnen. De slot etappe vond plaats door Midwolda, Finsterwolde en Oostwold. Kirsten Wild uit Almelo heeft de sprint in Midwolda gewonnen.

- advertentie -

De start en finish in de slotrit voor de wereldtop bij de vrouwen was aan de Hoofdweg in Midwolda. De junioren beten zondagochtend de spits af. Om 10.00 uur kregen zij vijf ronden van zestien kilometer voor de wielen, de derde rit van hun wedstrijd.

De vrouwen startte zondagmiddag om 13:00 uur de zesde etappe van z’n 144 kilometer. In negen ronden van zestien kilometer kon het klassement nog een laatste keer opgeschud worden. Als eerst deze middag kwam Kirsten Wild over de finish, het is haar tweede zege in de Tour. Wielrenster Lisa Klein is winnaar van de eindklassement.

5e etappe:
1 Kirsten Wild 3h03’35
2 Jolien D’Hoore
3 Lorena Wiebes

Eindklassement:
1 Lisa Klein 14h16’52 ”
2 Ellen Van Dijk
3 Kirsten Wild

Wethouder Erich Wünker reikte de prijzen samen met enkele hoofdsponsoren uit.

Foto’s: Jeroen Bos & Hans Bakker/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button