AlgemeenKort nieuwsOp stap

Opgave voor kofferbaksale in Bad Nieuweschans geopend

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op het Bastionplein in het centrum van het dorp, nabij de COOP supermarkt, is er op zaterdag 1 juni weer een kofferbakverkoop voor particulieren. Er zijn 40 parkeerplaatsen beschikbaar en de deelnamekosten zijn € 5,00.

- advertentie -

Er mag van alles verkocht worden, van oud speelgoed, hobbyspullen waar geen belangstelling voor is, tot antiek en curiosa. Er mogen geen levensmiddelen gerelateerde producten aangeboden worden. Het is de bedoeling om vanuit de kofferbak van je auto te verkopen, maar natuurlijk mag er een kleed of een tafeltje achter de auto geplaatst worden.

Deze markt is interessant omdat er elk weekend altijd heel veel oosterburen naar Bad Nieuweschans komen, maar het parkeerterrein is deze zaterdag niet toegankelijk voor auto’s van het winkelend publiek. Het kan zijn dat iemand vanuit een busje wil verkopen, maar deze moet kiezen voor 2 plaatsen.

Aanmelden gaat gemakkelijk via email: kofferbak@europe.com, maar telefonisch kan ook 06 466 180 30.

Foto: Frans Stegeman/ BNSnieuws.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button