AlgemeenSport

Vandaag: Finale Healthy Ageing Tour in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – De Healthy Ageing Tour eindigt dit jaar met een etappe rond het Oldambtmeer op zondag 14 april. Deze slotrit voor de wereldtop bij de vrouwen krijgt een start en finish aan de Hoofdweg in Midwolda.

- advertentie -

Vanochtend beten de junioren de spits af op deze slotdag. Om 10.00 uur kregen zij vijf ronden van zestien kilometer voor de wielen, de derde rit van hun wedstrijd.

Straks, om 13.00 uur, is het de beurt aan de vrouwen, die in deze zesde etappe van de Healthy Ageing Tour nog 144 kilometer voorgeschoteld krijgen. In negen ronden van zestien kilometer kan het klassement nog een laatste keer opgeschud worden. Rond 16.50 uur wordt dan duidelijk wie de dag- en de eindwinnares van de internationale vrouwenetappekoers zijn geworden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button