Algemeen

Marathonuitzending van DJ Robintimo in het teken van de motormiddag

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag 27 april is het alweer zover: de jaarlijkse marathonuitzending van DJ Robintimo op het welbekende radiostation. Deze uitzending staat helemaal in het teken van de Motormiddag die elk jaar in Scheemda gehouden wordt voor kinderen met  een beperking of die langdurig ziek zijn.

- advertentie -

Om deze fantastische middag te kunnen organiseren houd de oprichter van Robintimo Radio (Robin Boltjes) elk jaar een inzamelactie. Hij is trots dat Jumbo Scheemda ook dit jaar van de partij is en natuurlijk zijn ook de motorvrienden ‘CS Riders’ erbij. Want zonder hun kan het niet doorgaan en niet te vergeten zijn de piraten van “de pirates” ook met vlag en wimpel erbij.

Het bestuur kijkt al uit naar 27 april om alle kinderen te mogen begroeten en hun een onvergetelijke middag te bezorgen. Je kunt je via www.robintimo.nl/motormiddag  opgeven. Mis niks van de marathonuitzending en elk bedrag is welkom via www.robintimo.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button