AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Winschoter Paas Event ondanks donker randje zeer geslaagd

Winschoten – Ondanks een donker randje was het Winschoter Paas Event een succes. Voor de zevende keer organiseerde Zweep Event dit evenement in de Historische Haven van Winschoten.

- advertentie - 

Evenals voorgaande edities trok het evenement honderden bezoekers naar de haven.  Aan de Havenkade, de Renselkade en op het industrieterrein vonden diverse activiteiten plaats. Zo was er een braderie met rommelmarkt, entertainers, straatartiesten, live muziek, demo model vrachtwagens en waren de paashazen ook niet te ontbreken.

Donker randje
Classic Motorraces door stichting RMM (Rijdend Motorsport Museum) zou ook dit jaar weer demo’s verzorgen. Helaas vond er op het circuit een ongeluk plaats waarbij twee personen gewond raakten. Hierom is besloten dit onderdeel van de paasmarkt niet door te laten gaan.

Lees ook: Ongeval met zijspan motor op circuit Winschoter Paas Event 

Truckrun
Omstreeks 13:00 uur vertrok er vanaf de Havenkade te Winschoten een grote stoet met zeker zo’n 50 tot 60 vrachtwagens. Deze vrachtwagens waren deelnemers aan de jaarlijkse Winschoter Truckrun.

Lees ook: Veel vrachtwagens (én getoeter) op de weg tijdens Winschoter Truckrun

Mede door het prachtige weer kunnen de organisatoren van Zweep Events terugkijken op een geslaagde dag!

Foto’s: Hilvert Huizing/ OldambtNu.nl


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close