Algemeen

Geslaagd bevrijdingsfeest in voormalig ziekenhuis

- advertentie -

Winschoten – Het bevrijdingsfeest voor senioren op woensdag 24 april in het voormalig Sint Lucasziekenhuis, is volgens de organisatie zeer geslaagd.

- advertentie -

Het feest voor de senioren werd georganiseerd door Stichting Bevrijdingsfestival en Sociaal Werk Oldambt. In een goed gevulde hal waren er diverse optredens/voordrachten voor het publiek.

Zo was er een muzikaal optreden van Betsie Beishuizen en Berny Jansma en las Erik Hulsegge een zeer toepasselijke column voor over een erfenis van een joodse familie die in de oorlog afgevoerd is. Marianne Kruiswijk interviewde een kleindochter van dhr. Levi en Bianca Holst ( de stadsdichter) las een gedicht voor en Piet Bos een eigen geschreven verhaal.

Verder werd er medewerking verleent door het oorlogsmuseum uit Midwolda, Historisch Winschoten en het Cultuur Historisch Centrum. Het publiek was na afloop zeer tevreden over dit feest wat voor de eerste keer in deze hoedanigheid werd georganiseerd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button