Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

UPDATE: Mislukte plofkraak op de ABN Amro in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Bij de ABN Amro aan Burgemeester Schönfeldplein is rond 04.00 uur een poging tot plofkraak geweest. Deze is mislukt. De politie is ter plaatse samen met de Explosievenopruimingsdiens (EOD).

- advertentie -

De straat is volledig afgesloten, ter plekke wordt onderzoek gedaan door de EOD. “Afhankelijk van hun onderzoek wordt bepaald hoe nu verder, het kan zijn dat de bewoners, in de flat, boven de bank tijdelijk hun huis uit moeten.” zegt de politiewoordvoerder.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Foto’s: Gerrie de Groot & JB/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button