AlgemeenSport

Stichting Dansplezier 8 keer in de prijzen!

- advertentie -

Winschoten/ Assen – Afgelopen maandag 22 april werd in theater de Nieuwe Kolk te Assen de 2e voorronde voor het Nederlands Kampioenschap dansen gehouden. Maar liefst 1600 dansers uit heel Nederland zetten daar hun beste beentje voor. De organisatie was in handen van Stichting Soneo.

- advertentie -

Stichting Dansplezier uit Winschoten nam deel aan deze wedstrijd met 8 teams, 3 duo’s en 1 freestyler.

De dansers van Stichting Dansplezier presteerden goed in alle disciplines, en wisten maar liefst 8x een podiumplaats te bemachtigen. (4x de 1e plaats, 1x een 2e plaats en 3x een 3de plaats)

De eerste plaatsen werden bemachtigd door:
Het Hiphop-duo Manuel Schulingkamp en Matano Chireya (1e Double Dance), het Jazz-duo Ingrid Schrage en Richella Hesseling (1e Duo Jazz), DP Cheerstars (Cheerdance 10-14 jaar) en Matano Chireya werd wederom beste Freestyler.

Het jongste team “ The Sweepers” deden mee in de categorie showdance 6-9 jaar en wisten een 3e prijs te behalen. Bij Showdance 10-13 jaar kregen de Dansers van “Vanish” de beker voor de 3e plaats.

De DP jazz girls welke deelnamen aan de categorie jazz rules 14-17 jaar, behaalden de 3e plaats. Björn Kikkert en Jennely Boer behaalden een mooie 2e plaats met hun dans in de klasse Double Dance 10-13 jaar Jazz.

- advertentie -

De volgende wedstrijd voor de dansers van Stichting Dansplezier is op zondag 26 mei in Bussum.

- advertentie - 

Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button