Algemeen

Bloemetje van de Week voor Henk van der Laan uit Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Wie heeft er een bos bloemen verdiend? Iedere week worden tientallen inwoners van deze regio genomineerd. Zaterdag kiezen de initiatiefnemers Jos Schaafsma en Pascal Meinders daar iemand uit en bezorgen die persoon een boeket.

- advertentie -

Deze keer brachten we een mooi boeket naar de vader van Heleen van der Laan.

Zij schreef: “Mijn vader is mantelzorger voor mijn moeder. Zij heeft in 2000 beroerte gehad. Toen ik op mezelf ben gaan wonen is mijn vader gestopt met werken om voor mijn moeder te zorgen. Dag en nacht. Behalve de mantelzorg doet hij ook vrijwilligerswerk: Hij helpt elke week mee bij voedselbank in Winschoten. Vaak wel meerdere dagen per week. Hij verdient zeker bloemetje.”

Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button