AlgemeenCultuur

Programma theaterseizoen 19/20 nu al online!

- advertentie -

Winschoten – Het programma voor het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 is rond, de seizoensbrochure ligt bij de drukker en de voorstellingen zijn al te bekijken op onze website. “We hebben een mooi, gevarieerd en aansprekend programma voor jong en oud. Grote, bekende namen als Fred van Leer, Rob de Nijs en de 3JS, maar ook verrassende nieuwe namen als Jochem Nooyen en beginnend cabarettalent zoals bijvoorbeeld Martijn Kardol en Nathalie Baartman”, aldus Leo Hegge, directeur van Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Op dinsdag 30 april start de verkoop voor de Medeklinkers om 13.00 uur. De Medeklinkers zijn vrienden van De Klinker en hebben voorrang in de voorverkoop. Daarnaast maken zij gebruik van mooie aanbiedingen en acties. Op dinsdag 7 mei om 13.00 uur start de verkoop voor iedereen. Kaarten kunnen worden gekocht aan de theaterkassa, telefonisch of via onze website. Bekijk alvast het aanbod en laat u verrassen. Voor de allerkleinste theaterbezoekers hebben we prachtige voorstellingen zoals Het Zandkasteel en Bumba, voor de wat oudere kinderen bieden we De Brugklas aan. Ook volwassenen kunnen hun hart ophalen in De Klinker. Grootheden zoals Slagerij van Kampen, Jan Keizer en Anny Schilder en Rowwen Hèze doen komend seizoen Winschoten aan. Daarnaast valt er ook een hoop nieuw talent te ontdekken.

Dus bent u een echte theaterliefhebber en wilt u verzekerd zijn van kaarten voor uw favoriete musical, concert of voorstelling? Wees er dan snel bij!

Foto: Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button