AlgemeenOp stap

Morgen: Winschoter Koningsmarkt 2.0

- advertentie -

Winschoten – Zoals velen weten, morgen extra Koningsmarkt met vrijmarkt. Dit tijdens de reeds geplande Duitse Dag! Het weer lijkt dit keer goed, dus pak de auto maar in!

- advertentie -

Lees ook: Organisator vrijmarkt Winschoten: “Zeer gezellig ondanks de regen”

Vanaf hoe laat mag ik opbouwen?
Dit is een vraag die de organisatie enorm vaak krijgt. “De tijd om een plekje uitzoeken en te gaan opbouwen mogen jullie net als op 27 april zelf bepalen. Let wel op het bovenstaande kaartje, denk om de winkeliers en om elkaar” aldus Zwep Events, organisator van het evenement.

“Het enige wat we jullie kunnen zeggen is dat er vele positieve reacties zijn en we velen hebben horen zeggen morgen op de vrijmarkt te gaan staan. Dat is natuurlijk geweldig! Daarbij is de vrijmarkt gratis” zegt Zweep Events.

Gezelligheid
Naast de braderie met vrijmarkt en een knutselterras waar kinderen gratis kunnen knutselen zoals het maken van bellenblazers. Verder zijn er Piraten, kan je gratis geschminkt worden, zijn entertainers, muziek en meerdere straatartiesten zoals een goochelaar en ballonnen artiest. Kortom, één en al gezelligheid op 1 mei in Winschoten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button