AdvertentieAlgemeen

Taxi 2 Airport steeds actiever in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Taxi2Airport, de bekendste Nederlandse taxi-dienstverlener die ook internationaal actief is, vervoert steeds vaker inwoners van Oldambt naar het vliegveld. Dit blijkt uit een analyse van taxiritten in de periode 2016 tot en met 2018. De meeste taxiritten vanuit Oldambt worden geboekt van en naar Groningen Airport Eelde en Schiphol Airport.

- advertentie -

Aantal taxiritten naar vliegveld verdubbeld in drie jaar
In een periode van drie jaar is het aantal taxiritten vanuit Oldambt richting een vliegveld meer dan verdubbeld. Dit komt overeen met de trend die zichtbaar is in heel Nederland, waar vliegtuigpassagiers steeds vaker kiezen om met de taxi af te reizen naar het vliegveld.  Inwoners van Oldambt kiezen het vaakst voor Groningen Airport Eelde of Schiphol om hun vakantie of werkreis te starten.

Voordelen
De keuze om te reizen met de taxi wordt steeds vaker genomen vanwege het reisgemak. Je wordt thuis (of op werk) opgepikt en netjes bij de vertrekhal van het vliegveld afgezet. Daarnaast is een taxi ook praktischer dan reizen met het OV of met de eigen auto. Zo zijn er relatief veel vertragingen in het OV en is het parkeren van een auto bij het vliegveld zeer prijzig, zeker als het om meerdere weken gaat. Daarnaast kunnen andere gezinsleden intussen geen gebruik maken van de auto.

De taxi is verder een populaire keuze omdat de rit helemaal op jouw situatie kan worden afgestemd. Reis je met je complete gezin, dan kan je vragen om een grote(re) taxi waarin alle koffers passen. Kinderzitje nodig? Gaat de hond mee? Geen probleem.
Ideaal is ook dat er vaste bedragen gehanteerd worden en je al vooraf (online) betaalt. Veiliger en duidelijker kan niet.

Hoe regel je een taxi van en naar het vliegveld?
Binnenkort zelf vliegen via Eindhoven of Eelde Airport? Bezoek dan de website van Taxi 2 Airport als je zelf ook met een taxi wilt reizen. Niet handig met internet? Je kunt de taxi ook telefonisch regelen (088-3188331) of contact opnemen via Facebook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button