AlgemeenCultuur

Het nieuwe theaterseizoen gaat van start!

- advertentie -

Winschoten – Het huidige theaterseizoen is nog niet achter de rug of de verkoop voor het komende seizoen gaat alweer van start. Het nieuwe programma was al te bewonderen op onze website. Vanaf dinsdag 7 mei om 13.00 uur start de kaartverkoop voor iedereen. U bent van harte welkom aan de theaterkassa maar mag ons natuurlijk ook bellen of via de website kaarten bestellen. 

- advertentie -

Het belooft een mooi seizoen te worden in Cultuurhuis De Klinker. Alle genres zijn weer goed vertegenwoordigd en als nieuw extraatje introduceren we de zogenaamde series. Als u meerdere voorstellingen combineert, profiteert u van een mooie korting. De seizoensbrochure is al op te halen in De Klinker en wordt op dinsdag 7 mei bezorgd bij theaterbezoekers.

Zoals gezegd is er voor ieder wat wils. Voor de allerkleinste theaterbezoekers hebben we prachtige voorstellingen zoals Het Zandkasteel, Sesamstraat en Bumba, voor de wat oudere kinderen bieden we De Brugklas aan. Ook volwassenen kunnen hun hart ophalen in De Klinker. Grote producties zoals Slagerij van Kampen, Jan Keizer en Anny Schilder en Rowwen Hèze doen komend seizoen Winschoten aan. Daarnaast valt er ook een hoop nieuw talent te ontdekken zoals cabarettallenten Nathalie Baartman, Martijn Kardol en Piepschuim.

Kaarten bestelt u via www.indeklinker.nl of door te bellen met 0597 – 700 270. Graag zien we u ook komend seizoen weer in Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button