AlgemeenCultuur

Nieuw in de bibliotheek van Winschoten: Formulierenbrigade

Winschoten – Nieuw in de bibliotheek van Winschoten: Formulierenbrigade. De officiële opening volgt later, maar u bent nu al welkom als u hulp nodig heeft bij het aanvragen of invullen van formulieren.

- advertentie - 

Elke dinsdag van 11.00 – 13.00 helpen medewerkers van Humanitas Oldambt u bij het invullen van bijvoorbeeld: Zorg- en huurtoeslag, Bijzondere bijstand, Kinderopvangtoeslag, Individuele inkomenstoeslag, Algemene ouderdomswet., Collectieve Ziektekostenverzekering, Nabestaandenuitkering (ANW), Heffingskorting Belastingdienst, Kwijtschelden gemeentelijke- en waterschaps-belastingen, Algemene ouderdomswet (AOW), Leerlingenvervoer

Wat moet u meenemen?
Paspoort/ID kaart/Burger Service nummer. Afhankelijk van uw vraag eventueel laatste salarisstrook of uitkeringsspecificatie en jaaropgaves. Beschikking voorlopige teruggave van de Belastingdienst. Laatste 3 afschriften van uw bank- giro of spaarrekeningen. Huurspecificatie, DigiD en inloggegevens, brieven of aanmaningen, zorgpas.

De formulierenbrigade is een samenwerkingsverband van: Humanitas, Cultuurhuis de Klinker en Biblionet Groningen.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button