Algemeen

Sloopwerkzaamheden school Scheemda begonnen

- advertentie -

Scheemda – De eerste werkzaamheden bij de nieuwe brede school in Scheemda zijn begonnen. Begin deze week is gestart met het slopen van het pand.

- advertentie -

Planning
In de vorige nieuwsbrief gaf de gemeente aan het voormalige schoolgebouw van het Dollard College en de gymzaal aan de Kanaalweg in februari 2019 te slopen. “Deze werkzaamheden zijn verplaatst naar eind april 2019. Dit heeft te maken met de aanpassingen in het ontwerp. De sloopwerkzaamheden duren ongeveer vijf weken.” meldt de gemeente.

De oplevering van de brede school is gepland in het voorjaar van 2020. In september van dat jaar openen de deuren voor een nieuw schooljaar. De sloop van CBS Annewieke staat gepland voor de zomer van 2020. Na de sloop wordt op deze plek het schoolplein (verder) ingericht.

Klik hier voor het hele dossier over de nieuwe brede school. 

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button