Algemeen

UPDATE: Win een mooi boeket voor moederdag! (3x kans!)

- advertentie -

Morgen, Zondag 12 mei is het alweer zover. Moederdag. Welke moeder, oma, pleegmoeder, moederfiguur of een andere fantastische vrouw verdient volgens jouw een bloemetje? Geef haar op Moederdag een goed gevoel door iets speciaal voor haar te doen!

- advertentie -

OldambtNu.nl geeft in samenwerking met bloemenzaak In Bloei in Winschoten drie keer een mooi bloemenboeket (t.w.v. €25,-)  weg. Meedoen is simpel! Op de Facebookpagina van OldambtNu.nl staat de actie. Geef het bericht een like en laat ons weten waarom jou moeder(figuur) het boeket moet krijgen.

Heb je géén Facebook en wil je wel mee doen? Mail dan naar redactie@oldambtnu.nl

Zondagochtend om 10.00 uur maken wij de drie winnaars bekend! Niet gewonnen? Niet getreurd, de bloemisten van In Bloei maken graag nog een bos bloemen voor je. Deze zijn online te bestellen voor zondagmiddag 12.00 uur en worden vervolgens thuis bezorgd (de winkel is zondag gesloten). Mocht je nou net een bos bloemen bij In Bloei gekocht hebben, dan krijg je het geld terug.

Klik hier voor de webshop.

Bloemenzaak In Bloei, gevestigd in ’t Rond, is zondag met z’n allen en veel plezier over de 200 boeketten aan het maken, daarna worden deze bezorgd in het Oldambt, Pekela en Westerwolde. Zaterdag zijn ze tot 17.00 uur geopend.


UPDATE:
Gisteren hebben wij een win-actie gedeeld op onze Facebookpagina, hier hebben wij mooie en vooral dierbare reacties van mensen mogen ontvangen. Stuk voor stuk verdient uw moeder(figuur) een bloemetje! 💐🥰

Wij mogen namens In Bloei, van Bloemetje van de week, 3 boeketten weggeven! Deze gaan naar:

– Elisa Flikkema
– Gonnie Redmeyer de Wal
– Evelien Visser Wijbenga

Gefeliciteerd!!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button