AlgemeenOp stap

Dilana, bekend van The Voice of Holland, komt naar de Klinker

- advertentie -

Winschoten – HQ-events in samenwerking met Anticorpos bookings en Theater de Klinker organiseren een avondvullend programma met maar liefst 2 supportacts!

- advertentie -

SPECTRUM MUSIC, een zeer getalenteerd muzikaal trio zal de avond openen, gevolgd door de band ROASTED, de band wordt beïnvloed door The Black Crows en Guns ’n Roses en speelt Rock, Bluesrock en Southern rock, een geweldige opwarmer voor de mainact van deze avond!

DILANA ,de excentrieke zangeres uit Dalen, deelgenomen aan o.a de The Voice of Holland, Rockstar Supernova, U.S.A gaat het publiek meeslepen in een beleving met veelal eigen nummers en zal ook haar eigen draai geven aan bekende rock-classics. De geboren Zuid-Afrikaanse werkte samen m et onder anderen Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses). De rockzangeres stond al vele keren eerder in uitverkochte zalen. Met maar liefst vier studioalbums op haar naam zet Dilana op 1 juni Winschoten op zijn kop!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.HQ-Events.net 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button