AlgemeenSport

Het 7e Blauwestad Judotoernooi wederom een groot succes

- advertentie -

Oostwold – Na maandenlange voorbereiding werd er op zaterdag 11 mei door Judoschool Tan Ren Jutsu Oost-Groningen het 7e Blauwestad Judotoernooi gehouden in sporthal De Rietkraag te Oostwold. Het toernooi werd rond 9:00 uur geopend door de voorzitter van de toernooicommissie Erwin Vos.

- advertentie -

Met 459 deelnemers afkomstig uit Nederland, Duitsland en Bulgarije is het een groot, maar vooral leuk en goed georganiseerd toernooi te noemen. Een toernooi voor de gevorderde wedstrijd judoka met daarnaast voor de beginnende judoka een zogenaamd opstaptoernooi om wedstrijdervaring op te doen. Het toernooi was verdeeld in 4 blokken en de wedstrijden werden gehouden over 8 matten.  Er werd de gehele dag gestreden om geweldig mooie prijzen. Voor de judoka’s die niet in de prijzen zijn gevallen was er een mooie herinnering.

Goud: Celeste Ebbinge, Caylan Wering, Alexander Christov, Linn Koster, Daniel Gergert, Tygo Gorter, Marijn Boog, Huub van der Krof en Natascha Hulst

Zilver: Esmee Vos, Jens Jagt, Roy Ebbinge, Ronald Buter, Larissa Meinders, Tyan Germs, Wesley Kooi, Sam Bos en Thom Potze

Brons: Heleen Pool, Cindy Oost, Luna Arends, Suna Karabag, Gerwout Meijer, Gotz Mackel, Pepijn Folkersma, Kaloyan Christov, Thomas Groenbroek, Marijn Willems, Pim Voorintholt, Jayden Slijkhuis, Roan Pastoors, Meghan Bonga, Jorick van der Laan

Namens de toernooicommissie willen we dan ook de bijna 100 vrijwilligers en sponsoren bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Op naar volgend jaar!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button