Incidenten

Politie krijgt 176 tips binnen over moord op 27-jarige man

- advertentie -

Groningen/ Midwolda – De politie heeft al 176 tips binnengekregen over de moord op de 27-jarige Hidde Bergman. Dat meldt RtvNoord op hun website. Bergman werd afgelopen dinsdag vermoord op het Jaagpad in Groningen.

- advertentie -

Lees ook: Slachtoffer dodelijke steekpartij is 27-jarige man uit Midwolda

Vóór de verspreiding van die tekening had de politie 100 tips gekregen. Dat aantal liep na de tekening op naar 176. Alle tips worden afzonderlijk en zorgvuldig nagetrokken, zo verzekert politiewoordvoerder Nathalie Schubart. Daarmee is de politie nog druk bezig.

(Lees verder onder de foto)

Denkt u in deze compositietekening iemand of misschien wel uzelf te herkennen? Neemt u dan contact op met de politie.  Laat het ook weten als u dinsdagavond 14 mei rond 19:15 uur op of in de buurt van het Jaagpad was en iets heeft gezien dat mogelijk verband kan houden met het onderzoek, of als u andere informatie heeft die het onderzoeksteam verder kan helpen.

Bel de politie op 0900-8844, of bel anoniem op 0800-7000.

- advertentie -

Zaak in Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteed dinsdagavond aandacht aan de moord op het Jaagpad vorige week dinsdag. Dat liet de politie maandag weten op Twitter.

- advertentie - 

Lees meer:
– Nabestaanden 27-jarige man uit Midwolda : “Wreed, onvoorstelbaar, niet te hanteren”
– 
Nieuw signalement bekend van dader dodelijke steekpartij
Politie verspreidt compositietekening voor onderzoek naar dader steekincident

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button