Op stap

Oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam doet dit jaar Winschoten ook weer aan

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 25 mei wordt de Oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam weer verreden. Een prachtig evenement dat intussen voor de 16e keer wordt georganiseerd.

- advertentie -

Zaterdagochtend vanaf 9.00 uur vertrekken er bijna 100 oldtimers vanuit Veendam richting Leer voor de oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam. Een bijna 200 kilometer lange rit met diverse opdrachten onderweg is voor de meeste deelnemers een serieuze uitdaging. Halverwege wordt er gepauzeerd in het centrum van Leer. Op de terugreis wordt Winschoten aangedaan! Rond 15.30 uur worden de eerste auto’s verwacht op het Marktplein waar een stempelpost gepland staat.

Alle reden dus om naar het Marktplein in Winschoten te komen op zaterdag 25 mei!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button