Algemeen

Netwerkbijeenkomst Cultuur Platform – De kunst om jezelf te vermaken

- advertentie -

Winschoten – Hoe kun je jezelf beter in de markt zetten, als je actief bent in de wereld van kunst & cultuur? Dat is het thema van de netwerkborrel, die het Cultuur Platform Oldambt organiseert op vrijdag 24 mei in Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Spreker is Edwin van der Woude, directeur van de Stichting Marketing Oldambt. Hij is gespecialiseerd in o.a. strategische marketing en regio- en bestemmingsmarketing. Op deze bijeenkomst vertelt hij over de marketingmethode volgens ‘Leefstijlvinder’. Wie graag wil weten hoe dat werkt, is van harte welkom. Verder geeft hij tips & tricks, beantwoordt vragen en vertelt wat de Stichting Marketing Oldambt te bieden heeft.

De netwerkbijeenkomst wordt muzikaal omlijst door Berny Jansema die gedichten van D.S. Hovinga op muziek heeft gezet. Na een korte toelichting over zijn ‘project Hovinga’, zal hij samen met Betsie Beishuizen een aantal van deze muzikale gedichten uitvoeren. Daarnaast is er alle tijd om te netwerken, want dat is het doel van het Cultuur Platform: het culturele veld versterken èn verbinden.

De toegang is gratis en u kunt terecht in De Klinker van 17.00 uur tot 18:30 uur. Wel graag even aanmelden via:  info@cultuurplatform-oldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button