Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Sportcentrum Nico Jager past openingstijden aan en viert dit met open huis

- advertentie -

Winschoten – Per 1 juni 2019 breidt Sportcentrum Nico Jager de openingstijden van haar vestiging aan de Bovenburen in Winschoten drastisch uit. Vanaf die dag is het sportcentrum 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 22.00 uur!

- advertentie -

Gedurende een groot deel van de ochtenden en op doordeweekse avonden zijn er medewerkers aanwezig en zijn sportcafé en shop geopend. Buiten deze ‘bemande’ uren kunnen leden van het sportcentrum met een tag een toegangsdeur openen en gebruikmaken van de fitnessruimtes. Uiteraard zijn kleedkamers, lockers en sanitaire voorzieningen altijd bereikbaar.

Met deze nieuwe service komt het sportcentrum tegemoet aan een veelgehoorde wens van haar klanten. Vooral de uitbreiding in de weekenden wordt enthousiast ontvangen.

Open huis
Om deze nieuwe stap te vieren, houdt het sportcentrum zaterdag 1 juni Open huis. Iedereen die nieuwsgierig is naar wat deze sportschool te bieden heeft is altijd al van harte welkom, maar deze dag zeker. Demonstraties, clubkampioenschappen van Budocentrum Chikara, challenges in de fitnesszaal, uitleg over Body Support – ons succesvolle afval- en beweegprogramma, extra korting in de Fightentfitshop, en meer. Team Nico Jager ontvangt u graag!

Meer informatie op de onderstaande flyers.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button