Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurOp stap

Nieuw! Theater De Klinker introduceert series

- advertentie -

Winschoten – Het nieuwe theaterseizoen is inmiddels alweer een paar weken bekend en de kaartverkoop loopt gestaag door. Naast een mooi, nieuw programma met bekende namen en nieuw talent introduceert De Klinker de zogenaamde ‘Series’. Onder het mom van ‘Combineren is profiteren’ willen we het publiek niet alleen kennis laten maken met nieuw talent, we willen Oldambt stimuleren om naar het theater te gaan! Jong en oud kan in De Klinker terecht voor de allermooiste voorstellingen.

- advertentie -

Er is keuze uit vier verschillende series. Zo hebben we voor de cabaretliefhebbers de serie ‘Lachen in De Klinker’. Hierbij krijgt aanstormend, vaak nog onbekend talent, een podiumplek. Cabaretiers zoals Kees van Amstel, Piepschuim, Nathalie Baartman en Martijn Kardol verdienen een plek in de spotlight en deze willen wij ze graag geven. In de Rabozaal laten zij zien wat ze kunnen en zorgen zij voor een vrolijke avond waarbij u gegarandeerd met een lach op uw gezicht de zaal uit komt.

Voor muziekliefhebbers hebben we een gevarieerde serie samengesteld die ook zeker de moeite waard is. Zo komen de McChicks naar De Klinker; een op het eerste oog misschien onbekende band. Maar deze dames kent u allemaal, want ze hebben met grote namen zoals Marco Borsato, Claudia de Breij, Normaal, Edwin Evers, Waylon en de 3J’s gespeeld. Ook de tributes zijn dit seizoen goed vertegenwoordigd, zo kunt u luisteren naar een tribute van Simon & Garfunkel en The Everly Brothers.

Met de serie ‘Toneel in De Klinker’ willen we graag laten zien dat een toneelvoorstelling door topacteurs een beleving is. Kruip in het verhaal en geniet van een heerlijke avond. Wilt u uw (klein)kinderen kennis laten maken met theater? Dan kunt u ook te kust en te keur, want we hebben maar liefst vijf voorstellingen geselecteerd voor kinderen van 1 t/m 8 jaar. Wie kent Sesamstraat, Woezel & Pip of Bumba niet? Dat wordt een vrolijke eerste kennismaking voor de kinderen, want in het theater is niets te gek!

Meer informatie vindt u op www.indeklinker.nl. Kaarten bestelt u via onze website of door te bellen met de theaterkassa op het nummer: 0597 700 270.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button