Op stap

16e oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam weer succes

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag werd de Oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam voor de 16e keer verreden. De circa 100 auto’s met een bouwjaar t/m 1979 en specials vertrokken om 09.00 uur vanuit Veendam richting Leer. Een bijna 200 kilometer lange rit met diverse opdrachten onderweg is voor de meeste deelnemers een serieuze uitdaging.

- advertentie -

Halverwege werd er gepauzeerd in het centrum van Leer. Op de terugreis werd Winschoten aangedaan! Rond 15.30 uur kwamen de eerste auto’s het Marktplein op rijden. Hier kregen de deelnemers onder toezicht van de mensen op het terras een stempel.

De weersomstandigheden werkten goed mee, al was er een beetje regen onderweg en was het voor de deelnemers met een cabrio een beetje aan de koude kant.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button