Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Voormalige Dollard College ligt volledig plat; alleen gymlokaal nog

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen weken is sloopbedrijf B.Reer druk bezig geweest met het afbreken en slopen van de voormalige Dollard College aan de Kanaalweg in Scheemda. Momenteel staat er alleen nog deel van de gymlokaal waar meerdere verenigingen en scholen gebruik van maakten.

- advertentie -

De oude middelbare school moet plaats maken voor een nieuwe school waar diverse gebruikers hun onderkomen gaan vinden. De ingang van de brede school zou volgens de bouwtekeningen aan de Merelstraat komen.

Hoofdgebruikers
De hoofdgebruikers van de brede school zijn: cbs Annewieke, fusieschool obs Eexterbasisschool en obs Jaarfke, stichting kinderopvang KiWi, peuterspeelzaal Sociaal Werk Oldambt, Logopedie Oldambt, Biblionet Groningen en Gymzaal Merelstraat.

Oplevering
De oplevering van de brede school is gepland in het voorjaar van 2020. In september van dat jaar openen de deuren voor een nieuw schooljaar. De sloop van CBS Annewieke staat gepland voor de zomer van 2020. Na de sloop wordt op deze plek het schoolplein (verder) ingericht.

Klik hier voor het hele dossier over de nieuwe brede school. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button